Zrodil se Zpravodaj Světa deskových her

Zpravodaj Světa deskových her

Rádi si alespoň občas zahrajete nějakou tu novinku, ale nemůžete si vybrat? Nyní vám s výběrem pomůže nový Zpravodaj Světa deskových her, jehož první číslo připravil stejnojmenný internetový obchod. Celý je nabitý informacemi a články o deskových hrách, jak jinak. Zpravodaj pěkně a přehledně shrnuje herní novinky, recenze her uveřejněné na webu i vylepšení stránek internetového obchodu.

Titulní hrou je úspěšná novinka loňského roku od Vládi Chvátila Galaxy Trucker, která má i svou recenzi. Další recenzovanou hrou je žhavá novinka od MinOKu Doba kamenná. Stránky z herní historie vás zavedou do doby vzniku slavných Monopolů. Kalendář herních novinek pak shrnuje, na co se hráči mohou těšit v nejbližších měsících (připomeňme si například Agricolu či Race for the Galaxy).

Zpravodaj má slušný rozsah - osm stran je pro podobné "periodikum" dobrý přísun čtiva. Lehce si jej vytisknete do malé brožurky. I když je škoda, že titulní strana není lépe využita a poslední obsahuje jen kalendář. Ale to je jen drobná výtka k jinak výtečnému počinu.

SDHVěřím, že pokud bude o zpravodaj zájem, spojí se více firem a společně připraví i plnohodnotný tištěný časopis či občasník věnovaný hrám a hraní. Přispěvatelů i odběratelů by se již mohlo najít dost. Navíc by se povědomí o deskových hrách a jejich možnostech rozšířilo i mezi širší publikum.

Odkazy:

***

Žádné komentáře: